El Museu del Vermut de Reus acull una elegant vermuteria i un modern restaurant de cuina mediterrània, on podrà gaudir d'un bon aperitiu i d'una bona experiència gastronòmica

 
Exposicio

L'exposició

El Museu del Vermut està situat en un edifici modernista del centre de la ciutat de Reus. Un espai remodelat i museïtzat que recull una exposició amb més de 5.000 articles relacionats amb el vermut.

És la col·lecció més completa del món relacionada amb aquest licor, fruit de més de tres dècades de recopilació, i que ara tots podem gaudir de forma gratuïta.

veure  
 
Restaurant

El restaurant

L’edifici del Museu del Vermut acull un modern restaurant de cuina mediterrània i una vermuteria ideal per fer l’aperitiu.

 Repartit en les dues plantes de l’edifici, hi trobem la barra, decorada amb centenars d’ampolles de vermut, la terrassa interior i els quatre menjadors temàtics, que conformen aquest espai gastronómic de referència.

veure  
 
La carta

La Carta

Les llaunes de conserva prèmium, les tradicionals tapes i una completa carta de menú amb tots els sabors del mediterrani, conformen l’oferta culinària del Museu del Vermut.

A més, disposem d’una gran bodega amb més d’una trentena de referències de vermuts, que se sumen a la carta de vins, caves, licors i cerveses de pressió.

veure  
 
Events

Events

 
 
Noticies

Notícies

 • 27 November 2014

  Obre el primer Museu del Vermut a R ...

  >
   
 • 27 November 2014

  Reus tindrà el primer museu de ver ...

  >
   
 • 27 November 2014

  El vermut, un estat d’ànim d ...

  >
   
 • 27 November 2014

  La Gala de la tercera edició dels ...

  >
   
 
Home
Home
Home
Home