Espais

Descobreix els espais temàtics del museu

El Restaurant del Museu del Vermut consta de dues plantes amb quatre espais temàtics; a la planta baixa hi ha la barra, decorada amb centenars d’ampolles de vermut; una àmplia terrassa interior i l’Espai Martini, decorat amb objectes i cartells d’aquesta popular marca de vermut italiana. Pujant per les escales, a la primera planta, hi ha els altres tres espais, batejats amb les actuals marques dels vermuts reusencs: Miró, Yzaguirre i Iris.

El Museu posa a la seva disposició diferents ambients temàtics i salons multifuncionals, dotats amb un modern equipament electrònic i xarxa Wifi: on podràs gaudir d’una excel·lent trobada gastronòmica amb la família i els amics.

una experiència que li satisfarà tots els sentits

El menjador més animat del Museu

L’Espai Martini té una capacitat per a més de 25 comensals i està decorat amb cartells i objectes d’aquesta coneguda marca de vermut italiana. Es tracta d’una sala moderna, acollidora i lluminosa que connecta amb els ambients més concorreguts del Museu del Vermut, com la barra i la terrassa interior. Un espai que disposa, com tots els altres, d’una televisió i l’equipament tècnic necessari per satisfer les seves necessitats.

reservar espai
espai martini

Un espai gastronòmic amb art i història

L’Espai Miró és un ampli menjador que conserva l’aire modernista de l’edifici, situat a la primera planta del Museu. Hi destaquen tres obres d’art que plasmen la passió de la ciutat de Reus pel vermut.

Una sala ideal per a reunions i celebracions tranquil·les amb els amics i la família, ja que és més tranquil·la al no haver-hi tan de bullici com a la planta baixa.

Aquest espai té una capacitat per a unes 25 persones i disposa de dos balcons amb vistes al carrer Vallroquetes.

reservar espai

Gaudeix sense presses de l'aperitiu o d'un bon àpat

Espai Miró

Un espai ideal per a les grans celebracions

Situat al final de la primera planta del Museu hi ha l’Espai Yzaguirre. Es tracta de la sala menjador més àmplia de tot l’edifici, amb una capacitat per unes 40 persones. Un espai perfecte per reunions de grup o grans celebracions privades, ja que té moltes possibilitats i ens aporta privacitat.

Un espai modern i pràctic que s’adapta a les seves necessitats i que disposa d’una televisió i l’equipament tècnic necessari per amenitzar les vetllades amb vídeos o música.

reservar espai

Un espai diàfan que s'adapta a les seves necessitats

Espai Yzaguirre

el saló més íntim i acollidor del Museu

Un reservat on es sentirà com a casa

L’Espai Iris és una de les joies de la corona del Restaurant del Museu del Vermut. Es tracta d’un menjador amb una taula rodona de fusta per a 12 comensals. La decoració d’aquesta estància està cuidada fins al més petit detall amb peces, cartells i objectes de col·leccionista de diverses marques de vermut. A més, una il·luminació acollidora crea un ambient perfecte per gaudir d’una inolvidable vetllada gastronòmica amb la seva gent.

Un saló reservat ideal per a trobades íntimes amb els amics i la família, ja que només hi ha una taula. Un espai on es sentirà com a casa i que també disposa d’una televisió, xarxa Wifi i tot l’equipament tècnic per satisfer les seves necessitats.

reservar espai

Espai Iris / de Muller
Espai Miró