Carta de la bodega

Vermuts, vins i cerveses per a tots els gustos 

Si ets un aficionat del vermut i t’agrada gaudir de la bona vida i d’un bon aperitiu, el Museu t’ofereix una experiència que et satisfarà tots els teus sentits. La bodega del Museu disposa de fins a 120 referències de vermuts, entre locals, nacionals i internacionals, que podràs assaborir a la barra, a la terrassa o en qualsevol dels espais de l’edifici del Museu.

Els tradicionals vermuts reusencs tenen un lloc destacat a la bodega, alhora que també oferim les millors botelles de vermuts del país i de l’estranger, procedents dels Estats Units, Itàlia o França, entre d’altres. Pots triar entre una trentena de vermuts: negres, secs, blancs, rosats i de reserva. A més, també oferim els tres vermuts de Reus a pressió, servits sense gel i amb una oliva. Vine i descobreix tots els matisos i sabors del combinat estrella dels aperitius en un atmosfera única i ideada per a l’ocasió.

A part, la nostra bodega de begudes també disposa d’una excel·lent carta de vins i caves, elaborada a partir de les DO de les nostres contrades. La nostra barra també disposa d’un ampli ventall de licors i combinats, així com tancs de cervesa d’importació i de la marca Estrella Galicia, per satisfer la sed amb una canya de pressió ben fresca.

Carta de la bodega