La carta

Cuina mediterrània, tapes i llaunes prèmium

En el Restaurant del Museu del Vermut hi trobareu els millors sabors de la cuina mediterrània i catalana. Us oferim una carta completa i variada formada per plats tradicionals i casolans, elaborats amb productes frescos, de proximitat i de qualitat, i plats moderns i d’avantguarda, que sorprenen als paladars més exigents. També oferim menús diaris i menús especials i a mida per a grups, ja que ens adaptem a les necessitats i al pressupost dels nostres clients.

Una de les especialitats del Restaurant del Museu del Vermut són les llaunes de conserva de la casa Espinaler. Unes llaunes de primera qualitat ideals per acompanyar el vermut: com navalles, cargols, sardines o llagostins, entre d’altres. Per endinsar-vos en el món de les llaunes premium us proposem tres combinats d’aquestes a un preu molt competitiu, que porten el nom de tres il·lustres reusencs: Fortuny, Gaudí i Prim, on hi ha filets de seitó, escopinyes, olives, musclos i el vermut que desitgeu. Unes llaunes que també es poden comprar per emportar i que trobareu a la botiga del Museu.

A més, també oferim les tradicionals tapes: com taules d’embotits i formatges, croquetes, amanides, truites, patates braves, calamars i musclos en romesco, entre d’altres, que completen la nostra oferta culinària.

La carta