Joan Tàpias rep el guardor ‘Vermuter de l’any’

Enguany s'han servit 1.200 consumicions i 200 litres de vermut Miró


Aquest diumenge al migdia s'ha celebrat una nova edició, la segona, de la Vermutada Popular de Misericòrdia que organitza l'Associació Amics del Vermut de Reus i comarca conjuntament amb Vermut Miró i la Cambra de Comerç de Reus. Com inici de la festa major, s'ha ofert vermut a tothom qui ha passava en aquell moment pel centre de la ciutat, concretament, per la plaça del Prim. Enguany s'han servit 1.200 consumicions i 200 litres de vermut Miró.
L'acte també ha servit per guardonar a Joan Tàpias com a Vermuter de l'any, una distinció que ofereix l'entitat a la persona que més coses ha fet per dignificar i promocionar el vermut a la ciutat de Reus en el darrer any. Tapias guarda una col·lecció d'objectes relacionats amb el vermut i fa temps que està treballant en un projecte de restaurant.
El president de l'Associació Amics del Vermut de Reus i comarca, Màrius Pujol, ha celebrar l'èxit de la iniciativa, ha assegurat que hi haurà una tercera edició de la vermutada popular i ha recordat que la Vermutada Popular és un acte que no compta amb subvencions públiques i que es paga amb el patrocini d'empreses privades i amb la col·laboració dels socis de l'entitat. L'alcalde de Reus, per la seva banda, ha felicitat a l'associació per la iniciativa i ha demanat que els reusencs treballin per recuperar el vermut. ReusDirecte
http://www.reusdirecte.cat/cat/notices/2013/09/joan_tapias_rep_el_guardor_vermuter_de_l_any_32643.php