Restaurant

El Museu del Vermut acull un restaurant modern i únic

L’edifici del Museu del Vermut acull un restaurant modern de cuina mediterrània i de proximitat, on hi trobaràs una carta d’autor plena de gustos i sabors. Les variades llaunes de conserva de primera qualitat i les tradicionals tapes completen aquesta nova experiència gastronòmica de la ciutat de Reus. Una vermuteria única que esdevé l’indret perfecte per gaudir del plaer d’un bon aperitiu o d’un bon àpat.

Restaurant

els ambients

Un edifici modernista dedicat al món del vermut

El Restaurant del Museu del Vermut està situat en un edifici modernista del centre de Reus, dissenyat per l’arquitecte reusenc Pere Caselles l’any 1918. L’edifici està completament remodelat i museïtzat, alhora que conserva intacta la seva façana modernista.

L’edifici consta de dues plantes amb quatre espais temàtics; a la planta baixa hi ha la barra, decorada amb milers d’ampolles de vermut; un ampli patí obert i l’Espai Martini, decorat amb objectes i cartells d’aquesta popular marca de vermut italiana. Pujant per les escales, a la primera planta, hi ha els altres tres espais, batejats amb les actuals marques dels vermuts reusencs: Miró, Yzaguirre i Iris.

la barra

l'indret on tot comença

la barra

la terrassa

l'indret on res acaba

la

els salons

espais multifuncionals

Descobreix els espais temàtics del Museu

El Restaurant del Museu del Vermut posa a la teva disposició diferents ambients temàtics i salons multifuncionals, dotats amb un modern equipament electrònic i xarxa Wifi: on gaudir d’una bona trobada gastronòmica amb la família i els amics.

espai Martini

espai Martini

L’Espai Martini acull el menjador de la planta baixa i té una capacitat per a més de 25 comensals. Un acollidor saló dedicat i decorat amb cartells i objectes d’aquesta coneguda marca de vermut italiana.

espai Miró

L’Espai Miró és una sala moderna que té una capacitat per a unes 25 persones. Es tracta d’un espai, situat a la primera planta i amb vistes al carrer Vallroquetes, que està decorat amb botelles de la casa Miró i obres d’art que plasmen la passió de Reus pel vermut.

espai Miró
Espai Yzaguirre

Espai Yzaguirre

L’Espai Yzaguirre acull la sala menjador més àmplia de tot l’edifici, amb una capacitat per uns 40 comensals. Un saló amb moltes possibilitats, ideal per a reunions de grup o celebracions privades.

Espai iris / de muller

Espai iris / de muller

L’Espai Iris és una de les joies de la corona del Restaurant del Museu del Vermut. Es tracta d’un saló amb una sola taula de fusta rodona per a 12 comensals. Un espai decorat fins el més petit detall, ideal per a les trobades més íntimes.

la carta

Cuina mediterrània, llaunes prèmium i tapes tradicionals

En el Restaurant del Museu del Vermut hi trobareu els millors sabors de la cuina mediterrània i catalana. Us oferim una carta completa i variada formada per plats tradicionals i casolans, elaborats amb productes frescos, de proximitat i de qualitat, i plats moderns i d’avantguarda, que sorprenen els paladars més exigents.

Les llaunes de conserva de la casa Espinaler i les clàssiques tapes completen la nostra oferta gastronòmica. Unes llaunes de primera qualitat que es poden comprar per emportar a la Botiga del Museu.

Conèixer la carta

la carta

la carta de la bodega

Una carta amb més de 30 vermuts

La bodega del Museu disposa de fins a 30 referències de vermuts, entre locals, nacionals i internacionals, que podràs assaborir a la barra, a la terrassa o en qualsevol dels espais de l’edifici del Museu. Pots triar entre una trentena de vermuts: negres, secs, blancs, rosats i de reserva. A més, també oferim vermut a pressió, servit sense gel i amb una oliva.

  • Vermuts d’arreu del món

Tot i que els vermuts reusencs tenen un lloc destacat a la nostra bodega, també oferim una àmplia gama de vermuts catalans i internacionals, procedents dels Estats Units, Itàlia o França, entre d’altres països.

  • Vins, cerveses i licors per a tots els gustos

La nostra bodega també disposa d’una excel·lent carta de vins i caves, elaborada a partir de les DO de les nostres contrades. La nostra barra també disposa d’un ampli ventall de licors i combinats, així com tres grans tancs de cervesa.

Conèixer la carta
la carta de la bodega
Restaurant
Restaurant
la barra